Kakavos sviestas (šviesus) EKO

1,40 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Komentarai

Theobroma cacao. Ekologiškas

Kilmės šalis: Gana

Supakuotas maišelyje po 10 g, 50 g ir 100 g.

Šis kakavos sviestas yra šalto spaudimo, nerafinuotas, bet filtruotas, išvalant kakavos miltelių priemaišas iki šviesiai geltonos spalvos sviesto.

Kakavos gimtinėje čiabuviai ją naudo siekdami apsisaugoti nuo saulės, drėkinti ir maitinti odą. Šiuolaikinėje kosmetikoje kakavos sviestas naudojamas tiek dėl teigiamų savybių odai, tiek ir stabilizuojant kosmetikos priemonės konsistenciją.

Kakavos sviestas labai tinkamas išsausėjusios, šiurkščios odos priežiūrai. Jo sudėtyje esančios riebiosios rūgštys ir antioksidantai minkština odą, suteikia jai elastingumo. Dėl šių savybių puikiai tinkamas apsaugai nuo strijų nėštumo metu.

Jis skatina kolageno gamybą.

Kakavos svieste esantys vitaminai, tarp kurių gausu vitamino E, apsaugo odą nuo priešlaikinio senėjimo, naikina laisvuosius radikalus.

Kakavos sviestas rekomenduojamas kovoti su egzema bei dermatitu.

Naudojimas kosmetikoje: Turtingos tekstūros ir intensyvaus šokolado aromato šviesus kakavos sviestas labai tinka lūpų balzamų, kūno priežiūros priemonių gamybai. Maišant su skystais aliejais, kakavos sviestą ištiprinkite. Kakavos sviesto užtenka įdėti apie 10 proc. gaminio sudėties, kad gaminys įgautų šokolado kvapą ir net šokolado tekstūrą. Kakavos sviestą galima naudoti ir gryną - prieš maudantis įstatykite indelį su kakavos sviestu į karštą vandenį ir jis suminkštės bei lengvai tepsis.

Kakavos sviestas sveikatai: tirpinamas šiltame piene ir geriamas nuo kosulio.

Susisiekite su mumis