Premijos taškai registruotiems pirkėjams!  l   Nemokamas pristatymas į paštomatus nuo 35€

DŽIAUGSMAS aromaterapinis tepamas balzamas roletėje

"Džiaugsmas" Aromaterapinis tepamas mišinys roletėje 10 ml. Padidinti

DŽIAUGSMAS aromaterapinis tepamas balzamas roletėje

100% natūrali aromaterapinė priemonė su rutuliniu aplikatoriumi skirta naudoti ant odos. DŽIAUGSMAS – gaivaus citrusinio gėlių kvapo aromaterapinė priemonė skirta gerinti nuotaiką ir padėti pajusti gyvenimo džiaugsmą. 

12,50 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 premijos tašką. Jūsų krepšelyje bus 1 taškas kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,30 €.

PREKĖS INFORMACIJA

Aromaterapinis balzamas – tai 100% natūralus augalinių ir eterinių aliejų derinys, skirtas emocijų ir savijautos gerinimui. Balzamų poveikis pagrįstas eterinių aliejų savybėmis ir ilgamete aromaterapeutų patirtimi. Balzamai naudojami tiesiai ant odos. Balzamas maloniai kvepia, bet tai - ne kvepalai, todėl kvapas išlieka trumpai, juntamas tik pačiam asmeniui, kuris juo tepasi. Kad gauti geriausią poveikį, rekomenduojame balzamu tepti riešus ir giliai įkvėpti natūralaus jo aromato.

100% natūrali aromaterapinė priemonė su rutuliniu aplikatoriumi skirta naudoti ant odos.

DŽIAUGSMAS – gaivaus citrusinio gėlių kvapo aromaterapinė priemonė suteikia gerų emocijų, kelia nuotaiką ir padeda džiaugtis gyvenimu.

AKTYVŪS INGREDIENTAI:

  • apelsinų eterinis aliejus – ramina emocijas, padeda įveikti nerimą, nemigą bei slogią nuotaiką. Naudojant jį tamsiuoju metų laikotarpiu jis mums primins šiltą vasaros dieną, leis pasijausti lyg sėdėtume po apelsinmedžiu.
  • ylang ylang eterinis aliejus –  harmonizuoja mintis, ramina nervų sistemą, padeda sumažinti nerimą ir gerina miegą. Laikomas afrodiziaku, sakoma, kad ylang ylang aliejus padeda išlaisvinti seksualumą.
  • benzoino eterinis aliejus – padeda kovoti su vienatvės jausmu, liūdesiu, išsiskyrimu, netektimi.
  • bergamočių eterinis aliejus –  atgaivina, atpalaiduoja, gerina nuotaiką, suteikia optimizmo, balansuoja Qui-energijos tekėjimą.
  • pankolių eterinis aliejus – pasižymi raminamuoju poveikiu, lengvina nervinę įtampą, stresą. Palankiai veikia moterų hormoninę sistemą.

NAUDOJIMAS: Tepkite riešus ir kelis kartus giliai įkvėpkite, leiskite kvapui užpildyti giliausias jūsų kūno kerteles.

Aliejų mišinys pagaminta iš 100% natūralių medžiagų, siekant maksimalaus aromaterapinio efekto ir nenaudojant išskaidrintojų ir kt. sintetinių priedų, todėl mišinys gali būti drumstas ar atsirasti nuosėdų. Tai natūralūs procesai, jungiantis medžiagoms, dėl to mišinio poveikis nesumažėja. 

Kiekis 10 ml
Poveikis emocijoms Nuotaikai

Ingredients:Caprylic/capric triglyceride, Styrax tonkinensis oil, Citrus sinesis oil, Citrus bergamia oil, Cananga odorata oil, Foeniculum vulgare oil.

Susijusios prekės
Žmonės, kurie pirko, pirko ir...
Vilnius
Kaunas
Partneriai
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Vilnius
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Kaunas
BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Partneriai