Šaltmėtės eterinis aliejus Padidinti

Šaltmėtės eterinis aliejus


Lotyniškas pavadinimas: Mentha spicata

Kilmės šalis: India

Sertifikatai: ekologiškas, SOIL association

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): 1-Carvone, 1-Limonene, Myrcene, beta-Caryophyllene

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: žydinčios viršūnės

Aromatas: saldžiai gaivus, mėtinis; kvepia saldainiais-ledinukais

Nata: vidurinė

Savybės: energizuojantis

Alchemija: šaltmėtės eterinis aliejus dera su visais citrusiniais eteriniais aliejais, baziliko, eukalipto, jasminų, levandų, rozmarino, mairūno, juodųjų pipirų eteriniais aliejais 

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje:

Saldaus, švelniai mėtinio aromato šaltmėtės eterinis aliejus dėl mažesnio mentolo kiekio nei pipirmėtės eteriniame aliejuje puikiai tinka aromaterapiniams mišiniams vaikams.

Susisiekite su mumis