Cocamidopropyl betainas

Cocamidopropyl betainas

Tai vandeninis ploviklis, gaunamas iš kokoso aliejaus. Šis ploviklis gerai putoja ir intensyviai drėkina. Naudojamas šampūnuose, vonios putose, skystuose rankų muiluose kaip antrinis ploviklis. Sukuria malonų pojūtį odai bei  tirštesnę kosmetikos priemonės tekstūrą.

30 ml
2,00 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

PREKĖS INFORMACIJA

Cocamidopropyl betainas – 30 % aktyvus vandeninis ploviklis, gaunamas iš kokoso aliejaus. Šis ploviklis gerai putoja ir intensyviai drėkina. Tarpusavyje derinamas su kitais plovikliais, pagerina kosmetikos priemonių putojimą ir sušvelnina kitų agresyvesnių ploviklių poveikį odai. Naudojamas šampūnuose, vonios putose, skystuose rankų muiluose kaip antrinis ploviklis. Sukuria malonų pojūtį odai bei tirštesnę kosmetikos priemonės tekstūrą.

Savybės:

  •     Švelnus ploviklis
  •     Universalus
  •     Sutirština kosmetikos priemonę
  •     Tirpus vandenyje. Rekomenduojama naudoti 1-40% gaminiuose.



Naudojimas:

  •     Odos priežiūros priemonėse
  •     Plaukų priežiūros priemonėse
  •     Vonios ir kūno priežiūros priemonėse
  •     Kaip valymo produktų sudedamoji dalis


INCI: Cocamidopropyl Betaine

Susijusios prekės
Žmonės, kurie pirko, pirko ir...
Vilnius
Kaunas
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba

BIOCOS
Verkių g. 31C, Vilnius (Outlet Park) 09108 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-19:00

VII:  nedirba

BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba

Vilnius
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba

BIOCOS
Verkių g. 31C, Vilnius (Outlet Park) 09108 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-19:00

VII:  nedirba

Kaunas
BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba