Nežinai, kokios rutinos reikia Tavo odai? Mes padėsime!

Žiemai einant į pabaigą pastebėjai odos išvaizdos pokyčius, kitokius jos poreikius arba net atsiradusias problemas, kurios nevargino anksčiau? Oro temperatūros pokytis, šalti vėjai, šildymas namuose gali tapti tikru iššūkiu odai (ypatingai, jeigu ji jautri!). 

Su mūsų ODOS RUTINOMIS susikursi puikią bazę savo odos priežiūrai, tačiau besikeičiant sezonui Tavo odai gali reikėti ir ypatingesnio dėmesio.

  • Prausk, bet nepersistenk. Kadangi dabar oda gali itin išsausėti, prausk ją kasdien, tačiau rinkis nesausinančius prausiklius. Labai svarbu, jog nebūtų ištirpdytas ar pažeistas lipidinis odos barjeras. 

< SKIN VITAMINS švelnios prausimosi putos

  • Tinkamas drėkinimas ir maitinimas. Šioje vietoje ,,netaupyk''. Vakare gausiai odą drėkink, o ryte nepamiršk užrakinti drėgmės jau kiek riebesniu kremu ar net aliejumi. Taip pat, stiprink lipidinį odos barjerą.

< HEMP maitinamasis - apsauginis veido kremas su kanapių aliejumi

  • Nenustok odos saugoti. Saulės gal ir nesimato taip dažnai, tačiau UV spinduliai odą ir toliau ,,glosto''. Kad ji išliktų stipri ir sveika, apsauga nuo saulės - būtina!

< SUNNY SPF 22 apsauginis kremas nuo saulės veidui

Efektyvi odos priežiūros rutina neturi būti sudėtinga, tereikia atsirinkti natūralias priemones pagal odos poreikius. Jeigu nesi tikra, kaip tai padaryti, visuomet gali kreiptis į mus - pakonsultuosime ir fizinėse parduotuvėse, ir internetu!