Makadamijų aliejus

4,20 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 premijos tašką. Jūsų krepšelyje bus 1 taškas kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,30 €.

Apie prekę

Komentarai

Lotyniškas pavadinimas: Macadamia integrifolia

Kilmės šalis: Australija

Sertifikatai: neekologiškas

Išgavimo būdas: šalto spaudimo, nerafinuotas

Augalo aprašymas: Makadamijų riešutai auga ant medžių, kurių tėvynė – Australija. Tai vieni brangiausių riešutų pasaulyje. Gal todėl, kad šiems medžiams augti reikia ypatingo klimato – daug šilumos ir pakankamai drėgmės, o galbūt dėl to, kad medis subręsta per dešimt metų, kai pasiekia beveik 40 metrų aukštį ir subrandina palyginti nedaug riešutų. Šiandien makadamijos auga ne vien Australijoje, šių medžių galima aptikti Brazilijoje, Pietų Afrikoje ir pietinėje JAV dalyje. Makadamijų riešutų aliejus – gaunamas iš plačialapių makadamijų riešutų minkštimo.

Savybės ir naudojimas:

Makadamijų riešutų aliejus yra turtingas palmitoleino rūgšties, kuri savo savybėmis yra artima žmogaus odos išskiriamiems riebalams (sebumui). Todėl makadamijų aliejus plačiai naudojamas kosmetikoje, gaminami aliejų mišiniai su šiuo vertingu aliejumi.

Šis aliejus pasižymi universalumu: jis puikiai tinka tiek odos priežiūrai, tiek plaukams, tiek masažams. 

Makadamijos riešutų aliejus pasižymi regeneruojančiomis savybėmis, tinka naudoti norit sumažinti nedidelius randus.

Makadamijos riešutų aliejus lengvai įsigeria į odą, ją drėkina Jame gausu baltymų ir vitamino E.

Makadamijų aliejus - vertingiausias plaukų priežiūroje. Šis aliejus ypač gerai įsigeria į plaukus, juos minkština, rąžina elastingumą ir žvilgesį, plaukai lengviau šukuojasi.

Nedideliu kiekiu aliejaus sutepkite plaukus, įmasažuokite į galvos odą ir po pusvalandžio išplaukite galvą. Norint pasiekti dar geresnio rezultato, makadamijų aliejų tepkite ant plaukų šiltą, nes nuo šilumos greičiau atsiveria plauko žvyneliai ir aliejus geriau pasisavinamas.

Patogesniam aliejaus naudojimui galite įsigyti pompą-dozatorių

Sudėtis: Riebalų rūgštys: myristic acid (1%), palmitic acid (10%), palmitoleic acid (27%), stearic acid (2%), oleic acid (48%), vaccenic acid (3%), linoleic acid (3%), arachidic acid (2%), gondoic acid (2%). Phenols, vitamin E.

Susisiekite su mumis