Lauktuvės iš Lietuvos užsienyje gyvenančiam draugui?

Turbūt pažįstama situacija, kuomet norėdami surasti prasmingą, įdomią dovaną - lauktuves iš Lietuvos, užsienyje gyvenančiam draugui ar giminaičiui susiduriame su iššūkiais. Kaipgi rasti kažką originalaus, kas nebūtų eilinis lentynoje dulkes renkantis rakandas, ar per vakarą suvalgomas skanėstas? Nors mylime ir prieš lietuviškus skanėstus ir tautodailės šedevrus nusistatę nesame, tačiau BIOCOS parduotuvėse galime pasiūlyti kai ką subtilaus, kas užkurs kelias jusles vienu metu. Tai - daugybės klientų liaupsių sulaukę namų kvepalai "Patirk Lietuvą". Per kvapą, kuris nukelia į saulėtą lietuvišką pievą, sukils prisiminimai, o gal ir gimtosios šalies ilgesys.


Dovanodami "Patirk Lietuvą" jūs dovanojate bičių medų, švelnius pievos žiedus, vaistažoles, rasotas gėles, pamiškę ir balzaminę medieną buteliuke. Be to, dėžutėje šalia dailaus 10 ml natūralių kvepalų buteliuko taip pat rasite ir menininkės Ievos Tumonės akvarele tapytą kvapą įgeriantį atviruką "Lietuvos pieva". Purkškite ant jo kvepalus ir mėgaukitės ne tik jaukiu Lietuvos aromatu, bet ir menišku Lietuvos peizažu. Kvepalus galima purkšti ant tekstilės gaminių - kilimų, užuolaidų, pagalvių, kvepinti drabužius.


Esame tikri, kad Lietuvos kvapas "Patirk Lietuvą" gali tapti įsimintinomis lauktuvėmis iš Lietuvos užsienyje gyvenančiam, tačiau gimtojo krašto pamiršti nenorinčiam draugui.