Laurenių japoninių (Litsea cubeba, May Chang) eterinis aliejus Padidinti
Susijusios prekės

Laurenių japoninių (Litsea cubeba, May Chang) eterinis aliejus

4,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Komentarai

Lotyniškas pavadinimas: Litsea cubeba, Citrus aurantium v. amara

Kilmės šalis: Kinija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Citral, Limonene, Citronellol

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: vaisiai

Aromatas: saldžiai gaivus, citrusinis

Nata: vidurinė

Savybės: atpalaiduojantis, raminantis, nuimantis įtampą, gerinantis nuotaiką

Alchemija: japoninio laurenio eterinis aliejus puikiai dera su bazilikų, bergamočių, pelargonijų, jazminų, levandų, mandarinų, rožių, rozmarinų, ylang ylang eteriniais aliejais.

Įspėjimai:  Japoninių larenių aliejus vertinamas dėl didelio citralio kiekio (iki 85%) ir dėl to jis dažniausiai naudojamas tik mišiniuose su kitais aliejais.

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: japoninių laurenių eterinis aliejus naudojamas kosmetikos priemonėse, skirtose riebiai, spuoguotai odai, taip pat dezodorantų, priemonių nuo prakaitavimo gamyboje.

Japoninis laurenis yra mažas kilniajam lauramedžiui bei cinamonui giminingas medis, augantis Kinijoje ir kitose Rytų Azijos šalyse. Lapai ir žiedai kvepia citrinomis, uogos panašios į pipirus. Puikiai gali pakeisti bergamočių eterinį aliejų, nes nedidina jautrumo saulei.

Japoninio laurenio kvapas veikia raminamai, puikiai tinka garinti pilkomis žiemos dienomis.

Susisiekite su mumis