Net 10% grįžta premijos taškais registruotiems pirkėjams!  l   Nemokamas pristatymas į paštomatus nuo 35€

-20%

Rinkinys PROBLEMINĖS odos rutina

Rinkinys PROBLEMINĖS odos rutina Padidinti
-20%

Rinkinys PROBLEMINĖS odos rutina

Natūralios kosmetikos veido priežiūros priemonių rinkinys probleminei veido odai, skirtas kasdieniniam naudojimui. Šis rinkinys siūlomas naudoti kaip odos priežiūros rutina. Jame yra ne tik odą valančios priemonės, kurios veikia prieš bėrimus, besikemšančias poras, bet ir probleminei odai tinkančios, bei būtinos priemonės.

65,36 €

81,70 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 6 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 6 taškai kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 6,00 €.

PREKĖS INFORMACIJA

KAS ĮEINA Į RINKINĮ?

  • SKIN VITAMINS prausimosi putos su vitaminu C (170 ml) - švelnios veido odos prausimo putos, skirtos nuplauti susikaupusius per dieną nešvarumus, makiažo likučius. Sudėtyje naudojamas vitaminas C skaistina, šviesina odą. Alavijų sultys vienas vertingiausių ingredientų dėl savo drėkinamojo, raminamojo poveikio. Švelnusis agurkų ekstraktas nuramins, atgaivins veido odą. Esantis natūralus augalinis šilkas suteikia odai glotnumo poveikį. Malonaus citrusinio aromato greipfrutų eterinis aliejus sutraukia poras, tonizuoja.

  • BALANCE veido tonikas (150 ml) - sukurtas iš natūralių gėlių hidrolatų bei ekstraktų, sureguliuos odos pH, atgaivins odą, pašalins prausiklių likučius, o sudėtyje esantis natūralių drėkiklių kompleksas suteiks drėkinimo efektą. Naudojant veido toniką, oda paruošiama efektyviam serumų, emulsijų ar kremų įsisavinimui.

  • ALOE VERA gelis (100 ml) - alijošius natūraliai, bet intensyviai drėkina ir ramina pažeistą odą, pagreitina žaizdelių, spuogelių gijimą, didina odos elastingumą, sutraukia poras.

  • ACNE CONTROL spot serum (10 ml) - rutulinis pieštukas su arbatmedžio aliejumi, skirtas odos uždegimų, spuogų mažinimui. Serumas tepamas ant nupraustos, drėgnos odos, tiesiai ant spuogelio, paliekamas įsigerti.

  • ACNE CONTROL veido kremas nuo spuogų (30 ml) - naikina spuogus, padeda prižiūrėti ir nuraminti sudirgusią, spuoguotą odą. Dėl citrinos fototoksiškumo, naudoti tik vakare, pasitepus kremu 12 valandų vengti tiesioginių saulės spindulių.

NAUDOJIMO REKOMENDACIJOS:

  1. Švelniais masažuojamais judesiais įmasažuokite SKIN VITAMINS prausimosi putas su vitaminu C į drėgną odą, nuplaukite drungnu vandeniu.

  2. Vatos diskelį sudrėkinkite BALANCE toniku ir nuvalykite juo nupraustą odą. Naudokite tiek ryte, tiek vakare.

  3. Įmasažuokite vieną paspaudimą ALOE VERA gelio į švariai nuvalytą, hidrolatu sudrėkintą veido, kaklo, dekolte odą.

  4. Arbatmedžio pieštuku patepkite kiekvieną spuogelį.

  5. ACNE CONTROL kremą naudoti tik vakare, tepkite jį po serumo ir po Arbatmedžio pieštuko.

Susijusios prekės
Žmonės, kurie pirko, pirko ir...
Vilnius
Kaunas
Partneriai
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Vilnius
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Kaunas
BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Partneriai