Naujieji kvepalai projektui PATIRK LIETUVĄ

Kas mums primena Lietuvą? Pievos, gėlės, medus, lygumos, upės, ežerai... O gal ariamos dirvos, duonos kvapas? Medaus ar pyragų skonis?

Projektas „Patirk Lietuvą“ – tai sensorinė skonio, kvapo ir vaizdo sinergija, menanti Lietuvos grožį ir žadinanti prisiminimus. „Patirk Lietuvą“ projektui susivienijo autentiško lietuviško medaus, parfumerijos ir meno kūrėjai. Atrask ir patirk Lietuvą visais savo pojūčiais – paragauk, įkvėpk, pažvelk ir paliesk!

  

Rinkinyje rasite:

  •  6 indelius lietuviško Šerkšnų šeimos bityne surinkto medaus, praturtinto sodriais, šaltyje džiovintų uogų ir žolelių, skoniais.
  • “Patirk Lietuvą“ kvepalus: 10 ml. flakoną kvepalų, skirtų aplinkai ir tekstilei kvepinti.
  • Pažinčiai su aromatu skirtą atviruką “Lietuvos pieva”, kurį suvilgius kvepalais šalies laukų dvelksmas gali lydėti skaitomų knygų puslapius ar būti išsiųstas į tolimiausią pasaulio kampelį. Atviruko autorė menininkė Ieva Tumonė.

Apie kvepalus ,,Patirk Lietuvą'':

Viršutinė kvepalų nata pasitinka saulėta pievų, gėlių nektaro ir medaus gaida. Kvapo širdyje persipina nupjautos žolės ir miško aromatas su švelnia prieskonių nata. Mintimis nusikeliame į pamiškę, pripildytą švelnių žiedų, vaistažolių, balzaminio medienos aromato ir bičių dūzgesio. Staiga prasideda liūtis, nuplaunanti žiedadulkes ir išvalanti orą. Kvapo bazinėje natoje išsiskleidžia gaivus rasotų gėlių aromatas. Lietuvos kvapą sukūrė BIOCOS parfumerė Jolanta Cinaitienė. Jo kompozicijoje vien tik natūralios botaninės medžiagos ir eteriniai aliejai. Kvepalai kinta, kai skleidžiasi skirtingos natos.

  

Parfumerinės natos:

Dėžutėje 10 ml. buteliukas natūralių kvepalų ir menininkės Ievos Tumonės akvarele tapytas kvapą įgeriantis atvirukas "Lietuvos pieva". Purkškite ant jo kvepalus ir mėgaukitės ne tik jaukiu Lietuvos aromatu, bet ir menišku Lietuvos peizažu. Patirk Lietuvą per kvapą prie arbatos puodelio arba įkvėpk prisiminimų skaitydamas knygą. Kvepalus taip pat galite purkšti ant tamsesnių tekstilės gaminių - kilimų, užuolaidų, pagalvėlių, kvepinti drabužius.