Miros CO2 ekstraktas, 3 g

13,00 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 premijos tašką. Jūsų krepšelyje bus 1 taškas kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,30 €.

BA3006-3

SVARBU ŽINOTI

ODOS TIPAS Aknės pažeista, Randai
Poveikis emocijoms Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Sportuojant/raumenims, sąnariams, Priešuždegiminiai
Pagal išgaunamas augalo dalis Balzaminiai/dervų
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Sertifikavimas Laukinių augalų
Parfumerinė nata Bazinė nata
Išgavimo būdas Ekstrakcija

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Miros CO2 ekstraktas, 3 g

Bot. Commiphora myrrha

Kilmės šalis: Somalis

Parfumerinė nata: Bazinė, fiksatorius

Reikšminga miros istorija prasidėjo prieš tūkstančius metų – ji buvo naudojama gydomuosiuose preparatuose, parfumerijoje, smilkalų gamyboje, ritualinėse ceremonijose.

Terapinės savybės:

Mira yra ypač vertinga žmonėms, kurie jaučiasi emociškai ir dvasiškai „įstrigę“, bet nori judėti į priekį savo gyvenime. Mira ypatingai vertinama kaip priemonė meditacijai, suteikianti galimybę pasiekti proto ramumą.

Parfumerinės savybės:

Miros CO2 ekstraktas yra nuostabiai šilto, saldžiai žemiško, turtingo aromato. Mira parfumeriniuose mišiniuose suteikia saldumo, gylio ir paslapties. Pasižymi puikiomis fiksavimo savybėmis.

Kosmetinės savybės:

Labiausiai tinkamas brandžiai, sausai odai prižiūrėti. Pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio.

Tinka mišiniuose kartu su bergamote, pelargonija, frankincensu, copaiba, greipfrutu, pušimi.

Susisiekite su mumis