Jazminų absoliutas (5%)

5,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

BA2045-5

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja, Miegui, Nuotaikai
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Priešraukšliniai, Regeneruojamieji, Plaukams, Spazmolitiniai
Pagal amžiaus grupes Besilaukiančioms/nėščiosioms, Gimdyvėms/žindančioms
Pagal išgaunamas augalo dalis Gėliniai (žiedų)
Pagal naudojimo būdą Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Sertifikavimas Laukinių augalų
Parfumerinė nata Vidurinė nata
Išgavimo būdas Ekstrakcija

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

5 ml

Lotyniškas pavadinimas: Jasminum grandiflorum 5 % jojobos aliejuje

Kilmės šalis: Egiptas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Benzyl acetate, Benzyl benzoate, Indole

Išgavimo būdas: ekstrakcija

Augalo dalis: žiedai

Aromatas: gėliškas, romantiškas, egzotiškas.

Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas masažams, kompresams, įtrinimams, ksometikos priemonėse, aliejiniuose kvepaluose. Skiestas baziniame aliejuje, todėl nanudojamas garintuvuose.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse, skirtose sausai, jautriai odai, kurios didina elastingumą, mažina bėrimus, skaistina ir jaunina odą.

Nėštumas: aliejaus nepatariama naudoti pirmus nėštumo metu. Tačiau itin naudingas gimdymo metu. Pradedamas naudoti masažuose savaitę prieš gimdymo terminą. Naudojamas gimdymo metu, skatina gimdos susitraukimus.

Alchemija: jazminų absoliutas dera su bergamočių, frankincenso, pelargonijų, apelsinų, mandarinų, nerolio, imbierinės citrinžolės (palmarosa), rožių, rožmedžio ir sandalmedžio eteriniais aliejais.

Jazminų aliejus – vienas brangiausių eterinių aliejų pasaulyje. Jazminų žiedai skinami rankomis naktį arba labai anksti ryte prieš saulėtekį, norint gauti didžiausią derlių. Jazminų absoliutas plačiai naudojamas parfumerijoje tiek vyriškų, tiek moteriškų kvepalų gamyboje.

Susisiekite su mumis