Morkų sėklų (laukinių) eterinis aliejus

7,80 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

3 ml

Lotyniškas pavadinimas: Daucus carota

Kilmės šalis: Prancūzija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai)beta-Caryophyllene, alpha-Pinene,
beta-Pinene

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: sėklos

Aromatas: sausas, saldus, šlapios žemės, šiek tiek aštrus

Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas odos priežiūros priemonėse, kurios skatina natūralų ir sveiką odos įdegį, nes išskiria melaniną. Priemonėse brandžiai odai, siekiant sumažinti raukšlių susidarymą.

Alchemija: morkų sėklų eterinis aliejus dera su bergamočių, levandų, citrinų, žaliųjų citrinų, kadagių, apelsinų, avokadų, kedrų pelargonijų eteriniais aliejais. 

Įspėjimai: NENAUDOTI GRYNO ANT ODOS. Nėštumo metu vartoti nerekomenduojama.

Eterinis aliejus distiliuojamas iš sudžiovintų laukinių morkų sėklų (prieskoninis vienmetis augalas plaukeliais apaugusiais lapais ir baltu žiedynu). Jis yra balsvai gelsvas ir turi morkoms būdingą kvapą.

Parfumerinė nata Vidurinė nata

Susisiekite su mumis