Santalo eterinis aliejus (5%) jojobos aliejuje Padidinti
Susijusios prekės

Santalo eterinis aliejus (5%) jojobos aliejuje

6,90 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

5 ml

Lotyniškas pavadinimas: Santalum album 5% in jojoba oil

Kilmės šalis:

Sertifikatai:

Chemotipas:

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: šerdis

Aromatas: saldaus, šilto, medienos aromato

Nata: bazinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: bene vertingiausias brandžios odos priežiūros priemonėse, siekiant kovoti su raukšlėmis, stangrinti odą, padėti sutvirtinti veido raumenis. Naudojamas dezodorantuose, padeda naikinti prakaito kvapą.

Alchemija: santalas puikiai dera su bergamotes, pelargonijų, levandų, rožių, ylang-ylang eteriniais aliejais.

Saldaus, šilto, medienos aromato eterinis aliejus nuo seno naudojamas aromaterapijai, kosmetikai ir parfumerijai. Ypač vertinamas santalo medienos aromatas, todėl naudojamas prabangiuose kvepaluose. 

Savybės Raminantys, Priešuždegiminiai, Vaikams, Antioksidantai
Parfumerinė nata Bazinė nata

Susisiekite su mumis