Sodium coco sulphate (SCS)

3,90 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Komentarai

INCI: Sodium coco sulphate

50/100 g

Natrio koko sulfatas – anijoninė paviršinio aktyvumo medžiaga, pasižyminti geromis valymo savybėmis. Natrio koko sulfatas yra natūrali alternatyva natrio lauril sulfatui (Sodium lauryl sulphate, SLS),jis mažiau dirgina odą. Tai taip pat vienintelis iš visų tirtų kietų paviršiaus aktyviųjų medžiagų, leidžiantis tinkamai suformuluoti veiksmingą kietą šampūną. Natrio koko sulfatas yra maži rutuliukai, todėl labai lengva naudoti ir sumažėja kvėpavimo takų dirginimo rizika, kurią sukelia tam tikros kietos paviršiaus aktyviosios medžiagos miltelių pavidalu.

 

Paviršinių aktyviųjų medžiagų funkcijos:

    ploviklis (arba valiklis): t.y. gali pašalinti priemaišas ar nešvarumus

    putų agentas: veikiantis vandens ir oro sąsają, šis agentas leidžia išsklaidyti didelį kiekį dujų nedideliame skysčio tūryje taip sudarydamas putas.

Natrio koko sulfato pagalba galima sukurti kietuosius šampūnus, kuriuos lengva praturtinti kietaisiais sviestais, aliejumi ar kitais aktyviaisiais ingredientais. Kietasis šampūnas - tai koncentruotas produktas be pakuotės, užimantis mažai vietos ir lengvai transportuojamas. Juos galima formuoti pagal savo norus ir padaryti labai gražias asmenines dovanas.

Susisiekite su mumis