Natrio koko sulfatas (sodium coco sulphate) (SCS)

Vegemoist Padidinti

Natrio koko sulfatas (sodium coco sulphate) (SCS)

Natrio koko sulfatas (Sodium coco sulphate) - paviršinio aktyvumo medžiaga-ploviklis-putoklis šampūnų, prausiklių gamybai.

PREKĖS INFORMACIJA

INCI: Sodium coco sulphate

Natrio koko sulfatas – anijoninė paviršinio aktyvumo medžiaga, pasižyminti geromis valymo savybėmis. Natrio koko sulfatas yra natūrali alternatyva natrio lauril sulfatui (Sodium lauryl sulphate, SLS),jis mažiau dirgina odą. Tai taip pat vienintelis iš visų tirtų kietų paviršiaus aktyviųjų medžiagų, leidžiantis tinkamai suformuluoti veiksmingą kietą šampūną. Natrio koko sulfatas yra maži rutuliukai, todėl labai lengva naudoti ir sumažėja kvėpavimo takų dirginimo rizika, kurią sukelia tam tikros kietos paviršiaus aktyviosios medžiagos miltelių pavidalu.

Paviršinių aktyviųjų medžiagų funkcijos:

    ploviklis (arba valiklis): t.y. gali pašalinti priemaišas ar nešvarumus

    putų agentas: veikiantis vandens ir oro sąsają, šis agentas leidžia išsklaidyti didelį kiekį dujų nedideliame skysčio tūryje taip sudarydamas putas.

Natrio koko sulfato pagalba galima sukurti kietuosius šampūnus, kuriuos lengva praturtinti kietaisiais sviestais, aliejumi ar kitais aktyviaisiais ingredientais. Kietasis šampūnas - tai koncentruotas produktas be pakuotės, užimantis mažai vietos ir lengvai transportuojamas. Juos galima formuoti pagal savo norus ir padaryti labai gražias asmenines dovanas.

Biocos academy parduotuvės
Vilnius
BIOCOS academy
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba

BIOCOS academy
Verkių g. 31C, Vilnius (Outlet Park) 09108 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-19:00

VII:  10:00-15:00

Kaunas
BIOCOS academy
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-14:00

VII:  nedirba

Partneriai
Mielai atsakysime į visus kylančius klausimus