Kokosų aliejus (frakcionuotas)

4,40 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 2 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 2 taškai kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,60 €.

Apie prekę

Komentarai

INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

Botaninis pavadinimas: Cocos nucifera

Gavybos būdas: frakcionuotas iš gryno kokosų aliejaus

Kilmės šalis: Italija

Frakcionuotas grynas natūralus kokosų aliejus (dar kitaip vadinamas trigliceridais) yra lengvas, neriebus, skaidrus, skystas aliejus, naudojamas aliejinėje kosmetikos gamybos stadijoje su kitais aliejais. Frakcionuotą kokoso aliejų naudokite kremų, losjonų, masažinių aliejų, plaukų priemonių receptuose, kai norite lengvos tekstūros, greitai susigeriančios priemonės, nepaliekančios riebumo jausmo. Frakcionuotą kokosų aliejų labai tinka naudoti su eteriniais aliejais, nes jis padeda aliejų terapinėms savybėms įsigerti į odą.

Naudojimas: frakcionuoto kokoso aliejaus galite naudoti tokiomis pačiomis proporcijomis, kaip ir kitų aliejų pagal receptą.

Susisiekite su mumis