Frakcionuotas kokosų aliejus

Kokosų aliejus (frakcionuotas) Padidinti

Frakcionuotas kokosų aliejus

Frakcionuotas kokosų aliejus (trigliceridai) - lengvas, skaidrus, neriebus skystas aliejus, kurį galima naudoti natūralios kosmetikos gamybai bei kaip parfumerinę bazę aromaterapiniams balzamams.

100 ml
4,40 €
1 l
27,90 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 2 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 2 taškai kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,60 €.

PREKĖS INFORMACIJA

Botaninis pavadinimasCocos nucifera

Frakcionuotas grynas natūralus kokosų aliejus (dar kitaip vadinamas trigliceridais) yra lengvas, neriebus, skaidrus, skystas aliejus, naudojamas aliejinėje kosmetikos gamybos stadijoje su kitais aliejais. Frakcionuotą kokoso aliejų naudokite kremų, losjonų, masažinių aliejų, plaukų priemonių receptuose, kai norite lengvos tekstūros, greitai susigeriančios priemonės, nepaliekančios riebumo jausmo. Frakcionuotą kokosų aliejų labai tinka naudoti su eteriniais aliejais, nes jis padeda aliejų terapinėms savybėms įsigerti į odą. 

Naudojimas: frakcionuoto kokoso aliejaus galite naudoti tokiomis pačiomis proporcijomis, kaip ir kitų aliejų pagal receptą.

Kilmės šalis Italija

Ingredients: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

Susijusios prekės
Žmonės, kurie pirko, pirko ir...
Vilnius
Kaunas
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba

BIOCOS
Verkių g. 31C, Vilnius (Outlet Park) 09108 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-19:00

VII:  nedirba

BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba

Vilnius
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba

BIOCOS
Verkių g. 31C, Vilnius (Outlet Park) 09108 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-19:00

VII:  nedirba

Kaunas
BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  nedirba

VII:  nedirba