Pipirų (juodųjų) eterinis aliejus

5,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Tonizuoja, Nuotaikai
Kosmetikai ir masažams Sportuojant/raumenims, sąnariams, Virškinimui, Priešuždegiminiai, Spazmolitiniai
Pagal išgaunamas augalo dalis Vaisių, uogų
Tinka gyvūnams Šunims
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veterinarijai, Parfumerijai
Sertifikavimas Neekologiškas
Parfumerinė nata Viršutinė nata, Vidurinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Lotyniškas pavadinimas: Piper nigrum oil

Kilmės šalis: Indija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas: limoneno, pineno, myrceno, beta caryofileno, linalolo, alfa terpenenų

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: lapai

Aromatas: šviežias, sausas, šiltas, aštrus

Nata: viršutinė-vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas kūno odos priežiūros priemonėse, norint pastangrinti odą, celiulito prevencijai bei jo mažinimui, limfotakos aktyvinimui.

Alchemija: Šis eterinis aliejus maišomas su eukaliptų, levandų, ramunėlių, mandarinų, pušų, rozmarinų, citrinų eteriniais aliejais. Paprastai naudojamas mažose koncentracijose tam, kad sustiprintų/“paryškintų“ kvapų formules.

Rozmarinų + juodųjų pipirų mišinys (būtinai atskiestas baziniu aliejumi – sezamų, migdolų ar kt.) yra mėgstama priemonė maratono bėgikų, kurių teigimu, jis pagerina rezultatus bei sumažina raumenų nuovargį bei skausmą.

Šis aliejus yra kilęs iš Rytų Azijos. Tolimuosiuose Rytuose jau daugiau kaip 4000 metų pipirai žinomi ir kaip vaistiniai augalai, ir kaip prieskoniai. Eterinis aliejus gali būti nuo beveik bespalvio iki blyškiai žalio, vėliau pagelsta. Pagrindinė jo sudedamoji dalis yra piperinas, o kvapas yra maloniai šiltas, primenantis šviežių pipiro grūdelių, turi būdingą stiprumą, kuris jaučiamas paragavus. Eterinis aliejus yra išgaunamas distiliuojant lapus.

Susisiekite su mumis