Nerolio eterinis aliejus (5%)

8,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

Apie prekę

Charakteristikos

Komentarai

5 ml

Lotyniškas pavadinimas: Citrus bigaradia 5% jojobos aliejuje

Kilmės šalis: Tunisas

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai)linalool, limonene, pinenes

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: karčiojo apelsinmedžio žiedai

Aromatas: sadžiarūgštis

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai,kosmetikai,parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. Rekomenduojama naudoti priemonėse nuo nemalonaus kvapo, patalpų dezinfekavimui.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas odos priežiūros priemonėse, kurios minkština odą ir skatina augti naujas ir sveikas odos ląsteles. Priemonėse randams, strijoms, aknės, nudegimų, raupsų paliktoms žymėms naikinti. Dezodorantų gamyboje, kūno aromatams.

Nėštumas: Nerolį gali saugiai naudoti net nėščios moterys, ypač rekomenduojamas aliejų mišiniuose nuo strijų.

Nerolio alchemija: nerolio eterinis aliejus dera su visais citrusiniais eteriniais aliejais, taip pat su benzoino, pelargonijų, levandų, jazminų, Ylang-Ylang, rozmarinų ir sandalmedžio eteriniais aliejais.

Neroliu vadinamas eterinis aliejus, išgaunamas iš apelsinmedžio žiedų. Aliejus yra tirštas, tamsiai rudos spalvos. Jo kvapas – saldžiarūgštis.  Nerolis dažnai naudojamas kvepaluose. Šis eterinis aliejus yra maišytas su simondsijų (jojobos) baziniu aliejumi. Vienam litrui nerolio eterinio aliejaus išgauti reikia apie 3 tonų žiedų, todėl grynas aliejus yra labai brangus, todėl maišomas su baziniu aliejumi.

Parfumerinė nata Vidurinė nata

Susisiekite su mumis