10% grįžta premijos taškais ∣ Nemokamas pristatymas paštomatu nuo 35€

Nauja

Eukaliptų staigeriana eterinis aliejus, 5 ml

Eukaliptu staigeriana eterinis aliejus Padidinti
Nauja

Eukaliptų staigeriana eterinis aliejus, 5 ml

Eucalyptus staigeriana – ypatinga eukaliptų rūšis, kurios lapų eteriniame aliejuje yra mažai cineolio, bet daugiau gėlių aromatams būdingų kvapo molekulių  - neralio, geranialio, linalolio. Šis aliejus patiks visai šeimai. Tai eukaliptas, kvepiantis gėlėmis. Puikus pasirinkimas šaltuoju sezonu.

 

6,80 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

PREKĖS INFORMACIJA

Kilmės šalis: Brazilija

Ekologiškas: NE

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): limonene, geranial, neral

Išgavimo būdas: šalto spaudimo būdu

Vaisiaus dalis: lapai

Aromatas: intensyvus, medicininis, medienos

Nata: širdies

Naudojamas: aromaterapijoje.

Eucalyptus staigeriana, priešingai nei kitos eukalipto rūšys, nėra toks šaltas ir mentoliškas, jis turi malonų citrinų ir gėlių aromatą. Tai ypatinga eukaliptų rūšis, kurios lapų eteriniame aliejuje yra mažai cineolio, bet daugiau gėlių aromatams būdingų kvapo molekulių  - neralio, geraniolio, linalolio. Šis aliejus patiks visai šeimai. Tai unikalus eukaliptas, kvepiantis citrusais, gėlėmis, bei turintis savotiškų rozmarino pustonių.

Aromaterapijoje staigeriana eukaliptas itin dera su arbatmedžio, levandų, citrinų, spindulinių eukaliptų, pipirmėčių, pušų, rozmarinų eteriniais aliejais. Taip pat gali turėti antibakterinių, vabzdžius atbaidančių savybių. Šis eukaliptas gali būti puikus komponentas aromaterapiniame masažiniame mišinyje, skirtame pervargusiems raumenims ir kasdieniams skausmams mažinti, o žiemos sezono metu jį galima inhaliuoti. Terapiniu požiūriu taip pat gali padėti atsikratyti vangumo ir liūdesio.

Naudojimas:

  •         3-5 lašus paskleiskite ore garintuvu (difuzoriumi);
  •         Užlašinkite ant servetėlės ir padėkite šiltoje vietoje, pavyzdžiui ant radiatoriaus. Šildomas eterinis aliejus paskleis naudingas molekules ore.
  •         Įlašinkite į vandenį 5 lašus plaudami grindis;
  •         Gryni eteriniai aliejai ant odos nenaudojami. Juos būtina skiesti su baziniais aliejais. Masažams, įtrinimams, kvepinimuisi skieskite su baziniu aliejumi (migdolų, sezamų, ar kt.): 10 lašų mišinio į 10 ml. (du valgomieji šaukštai) bazinio aliejaus;
  •         Pilkite į vonią, praskiedę su kastilijos muilu: 10 lašų eterinio aliejaus į 10 ml. kastilijos muilo. Nelašinkite eterinio aliejaus tiesiai į vandenį, nes aliejai netirpsta vandenyje, bet plūduriuoja paviršiuje, todėl gali patekti tiesiai ant odos ir ją sudirginti;
  •         Lašinkite 3 lašus ant drėgnos servetėlės ir dėkite į spintą ar drabužių džiovintuvą, kad kvepinti drabužius. Kai kurie eteriniai aliejai gali ištepti baltos spalvos drabužius!
  •         Naudokite inhaliacijoms: lašinkite 3-4 lašus į karštą vandenį ir kvėpuokite jo garais arba lašinkite į asmeninį inhaliatorių.
  •         Turėkite po ranka eterinio aliejaus buteliuką ir nuėmę lašintuvą įkvėpkite 2-3 kartus.

 

SAUGUMAS: jame yra geraniolio, todėl nenaudokite jo nėščioms moterims, taip pat nenaudokite gryno ant odos. Tinka vaikams nuo 3 metų.

Pagal išgaunamas augalo dalis Lapų
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams
Sertifikavimas Neekologiškas
Parfumerinė nata Širdies nata
Išgavimo būdas Šalto spaudimo, nerafinuotas
Talpa 5ml
Susijusios prekės
Vilnius
Kaunas
Partneriai
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Vilnius
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Kaunas
BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Partneriai