Pačiulių eterinis aliejus

6,90 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja, Streso valdymui
Kosmetikai ir masažams Veido kosmetikai, Priešraukšliniai, Regeneruojamieji, Plaukams
Pagal amžiaus grupes Gimdyvėms/žindančioms
Pagal išgaunamas augalo dalis Lapų
Tinka gyvūnams Šunims
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veterinarijai, Veido kosmetikai, Parfumerijai
Sertifikavimas Neekologiškas
Parfumerinė nata Bazinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Lotyniškas pavadinimas: Pogostemon patchouli 

Kilmės šalis: Indonezija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai)Patchouli alcohol, alpha-Guaiene

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: lapai, fermentuoti

Aromatas: gilus, skvarbus, žemiškas ir ilgai išliekantis

Nata: bazinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. Pačiulės eterinis aliejus dažnai naudojamas parfumerių - nedidelis aliejaus kiekis mišiniuose suteikia kvapui rytietiškų bruožų. Dėl savo egzotiško kvapo, pačiulių eterinis aliejus laikomas afrodiziaku.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse nuo spuogų, esant aknei, pažeistai odai, kosmetikos priemonėse jautriai odai,  riebių plaukų priežiūrai, priemonėse nuo pleiskanų.

Alchemija: pačiulė dera su vetiverijų, sandalmedžio, frankincenso, bergamotės, kedro, miros, jazminų, rožių ir įvairiais citrusiniais aliejais.

Įspėjimai: reikėtų nenaudoti nuo 8 nėštumo mėnesio.

Pačiulių eterinis aliejus yra tirštas, tamsiai rudas. Dėl savo egzotiško kvapo, pačiulių eterinis aliejus laikomas afrodiziaku.

Susisiekite su mumis