Pankolių eterinis aliejus

6,50 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

SVARBU ŽINOTI

Poveikis emocijoms Tonizuoja, Nuotaikai
Poveikis aplinkai Pirčiai
Kosmetikai ir masažams Anticeliulitiniai, Virškinimui, Priešuždegiminiai
Pagal amžiaus grupes Gimdyvėms/žindančioms, Kūdikiams, Vaikams 2-5 metų
Pagal išgaunamas augalo dalis Prieskoniniai (sėklų)
Pagal naudojimo būdą Eteriniai aliejai garinimui/difuzoriams, Naudoti ant odos, Inhaliacijoms, Veido kosmetikai, Parfumerijai, Maistui gardinti
Sertifikavimas Ekologiškas
Parfumerinė nata Viršutinė nata, Vidurinė nata
Išgavimo būdas Distiliavimo

APIE PREKĘ

ATSILIEPIMAI

Lotyniškas pavadinimas: Foeniculum vulgare

Kilmės šalis: Ispanija

Sertifikatai: ekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Anethole (58-92%), Limonene, Fenchone

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: sėklos

Aromatas: saldus, prieskoninis, anyžinis.

Nata: viršutinė/vidurinė

Aromaterapinės savybės: virškinimo sutrikimai, celiulitas, menopauzė.

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse nuo celiulito. Naudojamas kremų sudėtyje – mažinti patinimams, skaistinti papilkėjusią veido odą. Riebios odos priežiūros priemonėse. Priemonėse nuo raukšlių.

Alchemija: dera su bazilikų, levandų, citrinų eteriniais aliejais.

Įspėjimai: nenaudoti nėštumo metu, taip pat vaikams iki 3 metų. Maksimali leistina koncentracija mišiniuose, tepamuose ant odos – 2,5%.

Susisiekite su mumis