Premijos taškai registruotiems pirkėjams!  l   Nemokamas pristatymas į paštomatus nuo 35€

Peletrūnų eterinis aliejus 3 ml.

Peletrūnų eterinis aliejus 3 ml. Padidinti

Tik internetu arba Vilniuje

Peletrūnų eterinis aliejus 3 ml.

Gaivus, šviežias, žolinis, anyžinis peletrūnų eterinio aliejaus aromatas kuria gaivią, salsvą, ryškią viršutinę kvepalų natą.

8,90 €

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

PREKĖS INFORMACIJA

Bot: Artemisia dracunculus

Kilmės šalis: Turkija

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Estragol (55%), Linalool (15%), Citral (0,7%), Methyl eugenol (0.35%), Carvone (0.3%)

Išgavimo būdas: distiliacija

Augalo dalis: lapai ir stiebai

Aromatas: anyžinis, saldžiai žolinis.

Nata: viršutinė/širdies

 

Alchemija: peletrūnų eterinis aliejus puikiai dera su daugeliu citrusų, žoliniais eteriniais aliejais, taip pat baziliku, imbieru, briedrage, pušų, vanilės aromatais.

Iš peletrūno lapų ir stiebų išgautas eterinis aliejus pasižymi intriguojančiu aromatu, kuris gali suteikti kvepalams gylio ir išskirtinio charakterio.

Botaninėje parfumerijoje peletrūno eterinis aliejus laikomas viršutine arba vidurine nata, priklausomai nuo jo sudėties ir augimvietės. Peletrūnas pasižymi žaliu, salstelėjusiu, anyžių primenančiu kvapu. Aromatas dažnai apibūdinamas kaip gaivus, žolinis, o kartais net šiek tiek aštrus.

Botaninių kvepalų kūrėjai vertina peletrūno žolines ir aromatines savybes, kurias jis suteikia kvepalams. Peletrūnas gali suteikti gėlių kompozicijoms žalios gaivos, suteikti gilumo citrusinių vaisių kvepalams ir sustiprinti įspūdį žolelių ir medienos kvapaluose. Unikalus peletrūno kvapas gali padėti subalansuoti kitas kvepalų natas ir sukurti harmoningą bendrą aromatą.

Peletrūnų eterinis aliejus yra gana retas ir ne taip dažnai naudojamas parfumerijoje kaip kiti eteriniai aliejai. Dėl to kvepalai, kurių sudėtyje yra peletrūno, gali tapti unikalesniais ir intriguojančiais, patrauklesni tiems, kurie vertina išskirtinius ir mažiau populiarius kvapus. Dėl intensyvaus aromato naudojamas tik itin mažomis koncentracijomis. Lašelis peletrūnų aliejaus gali sukurti šedevrą arba sugriauti kvepalus, tad naudokite itin saikingai.

Peletrūnų augalai gali būti „prancūziško“ arba „rusiško“ tipo. Kosmetikoje ir parfumerijoje naudojami tik „prancūziško“ tipo augalų eterinis aliejus, kuris išgaunamas Turkijoje, Vengrijoje, Naujojoje Zelandijoje ir JAV. „Rusiško“ tipo aliejus dėl padidinto metyl eugenolio (8% ir daugiau) kiekio kosmetikoje ir parfumerijoje nenaudojamas.

Saugumas: Vengti nėštumo metu.

Laikantis IFRA rekomendacijų ir atsižvelgiant į estragolo bei metyleugenolio kiekį aliejuje, rekomenduojame maksimalią peletrūnų eterinio aliejaus koncentraciją 0,1% galutiniame produkte.

Rūšiavimo informacija:

  •        Buteliukas – stiklas
  •        Kamštelis, lašintuvas – plastikas
  •        Etiketė – plastikas PVC
Poveikis emocijoms Balansuoja/harmonizuoja
Pagal išgaunamas augalo dalis Lapų
Parfumerinė nata Viršutinė nata, Širdies nata
Išgavimo būdas Distiliavimo
Kilmės šalis Turkey
Susijusios prekės
Žmonės, kurie pirko, pirko ir...
Vilnius
Kaunas
Partneriai
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Vilnius
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Kaunas
BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Partneriai