Premijos taškai registruotiems pirkėjams!  l   Nemokamas pristatymas į paštomatus nuo 35€

-10%

Rinkinys JAUTRIOS odos priežiūrai

JAUTRIOS veido odos rinkinys Padidinti
-10%

Rinkinys JAUTRIOS odos priežiūrai

Natūralios kosmetikos rinkinys sausos ir jautrios odos savininkėms! Jame - visi kasdienei odos priežiūrai reikalingi, švelnaus poveikio kosmetikos gaminiai, sukurti tik iš augalinės kilmės žaliavų. 

59,94 €

66,60 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 5 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 5 taškai kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 3,50 €.

PREKĖS INFORMACIJA

KAS ĮEINA Į RINKINĮ?

  • FRUIT ENZYME + PHA veido prausiklis jautriai odai (200 ml) - skirtas švelniam odos šveitimui, nepažeidžiant odos apsauginio barjero, nešvarumų šalinimui bei odos pH sureguliavimui. Vaisių enzimai bei PHA rūgštys gerina veido odos tonusą, tekstūrą, valo poras, suteikia natūralaus švytėjimo bei skatina odos ląstelių regeneraciją. Oda taps skaistesnė ir elastingesnė, o poros pastebimai švaresnės. Tinka visų tipų, taip pat ir jautrios odos priežiūrai, nes PHA sudarančios molekulės veikia tik odos paviršių, netrikdydamos gilesnių odos sluoksnių.

  • LEVANDŲ vanduo/ hidrolatas (100 ml) - natūralus odos tonikas, palaikantis reikiamą odos pH. Jis tinka įvairių tipų odai, tačiau itin rekomenduojamas jautriai ar sausai odai dėl raminančiųjų levandų savybių.

  • HYALURON drėkinamasis veido serumas su 2% hialuronu (30 ml) - skirtas sausai, stangrumą praradusiai veido, kaklo ir dekoltė odai. Minimalistinės sudėties hialurono rūgšties serumas užtikrins visapusišką odos drėkinimą, padės išsaugoti stangrumą ir elastingumą.

  • HEMP maitinamasis veido kremas jautriai odai su kanapių aliejumi (30 ml) - sviestmedžių, kanapių ir simodsijų aliejai intensyviai maitina, ramina išsausėjusią ir jautrią odą, suteikia komforto jausmą, atstato drėgmės ir elastingumo balansą, stiprina apsauginį odos barjerą bei apsaugo nuo šalčio, vėjo ir drėgmės praradimo. Hamamelių hidrolatas mažina odos jautrumą, niežėjimą ir paraudimus. Veido kremas rekomenduojamas sausai, jautriai ar brandžiai odai.

NAUDOJIMO EIGA:

  1. Švelniai masažuojant pirštų galiukais įtrinkite FRUIT ENZYME + PHA prausiklį į drėgną odą, nuplaukite šiltu vandeniu. Tinka naudoti ryte ir vakare.

  2. LEVANDŲ HIDROLATU nuvalykite makiažo ar prausiklio likučius, pasipurkškite ant veido prieš tepant kremą, serumą ar aliejų – taip kosmetikos priemonė geriau įsigers į odą, nepaliks riebumo pojūčio.

  3. Įmasažuokite kelis lašelius HYALURON serumo į švariai nuvalytą, hidrolatu sudrėkintą veido, kaklo, dekolte odą.

  4. Iš karto po serumo - užtepkite HEMP veido kremą, taip pat tepkite ir veido, ir kaklo zonose. 
Susijusios prekės
Žmonės, kurie pirko, pirko ir...
Vilnius
Kaunas
Partneriai
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Vilnius
BIOCOS
Vytauto g. 6 08118 Vilnius Lithuania

I-V:  10:00-19:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Kaunas
BIOCOS
Mosėdžio g. 7 (iš Žemaičių plento pusės) 48177 Kaunas Lithuania

I-V:  10:00-18:00

VI:  10:00-15:00

VII:  nedirba

Partneriai